Restaurant

Restaurant

Si pentru ca ne-am dorit sa va fim aproape la evenimente importante, restaurantul pe care vi-l punem la dispozitie a fost amenajat cu aceeasi grija pentru detalii si confort. Fie ca ne doriti gazde pentru o zi sau pentru un weekend, pentru o aniversare sau o nunta, un team building sau o intalnire de afaceri, noi suntem pregatiti pentru dumneavoastra.

Organizarea unui eveniment inseamna pricepere, pasiune, inseamna munca in echipa. Aici le gasiti pe toate, pentru ca noi punem pret pe amintirile tale. Va punem la dispozitie un personal calificat, instruit care va transforma ziua dumneavoastra speciala intr-una perfecta.
Servicii de calitate
Restaurant
Personal Specializat
Parcare Proprie

Meniu si Capacitate

Meniurile sunt special alese si gandite, desavarsite intr-o bucatarie echipata la nivel european. Restaurantul numara 220 de locuri in care dumneavoastra va puteti primi intreaga familie si toti prietenii.
Va garantam momente de neuitat intr-o locatie speciala Suntem la un telefon distanta pentru a pune la punct toate detaliile.
Va oferim probabil cel mai bun raport calitate pret
Pensiunea Florica este situata la doar 2.7 km de orasul Pitesti
Contacteaza-ne
© Copyright 2019 - www.pensiunepitesti.ro - Toate drepturile rezervate
arrow-circle-rightenvelopephone-handsetmap-marker
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram