Sala Evenimente

140 lei Meniu All Inclusive

Se spune ca omul sfinteste locul. Noi am fost insa binecuvantati cu locatia. Fiind intr-un mediu cu incarcatura istorica, ne-am dorit ca spatiul pus la dispozitie sa aiba amprenta clasica arhitecturala argeseana, camere luminoase si confortabile, si acea admosfera calda de “acasa”. 

Toate acestea sunt completate de o locatie extrem de facila si accesibila.
Treburile dumneavoastra se rezolva la minut, distanta pana in centrul administrativ al Pitestiului este de doar 6 km, pana in Mioveni nu pierdeti mai mult de 25 de minute iar Autrostrada Pitesti Bucuresti este la doar cativa km.

Servicii de calitate
Restaurant
Personal Specializat
Parcare Proprie

Intotdeauna pregatiti

Suntem in drumul tau din nordul tarii spre mare? Iti putem fi gazda primitoare, prilej de ragaz si odihna, iar daca muntele este tinta ta, suntem aici sa depanam povesti la un popas si o gustare calda.
Poti da valoarea timpului tau iar calatoria va fi astfel mult mai placuta.

Cat privesc evenimentele importante din viata ta, cu siguranta va veti impresiona prietenii si familia, noi va punem la dispozitie toata priceperea si pasiunea pentru lucrul bine facut.
Va oferim probabil cel mai bun raport calitate pret
Pensiunea Florica este situata la doar 2.7 km de orasul Pitesti
Contacteaza-ne
© Copyright 2019 - www.pensiunepitesti.ro - Toate drepturile rezervate
arrow-circle-rightenvelopephone-handsetmap-marker
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram